VI LEVERER FREMTIDSSIKREDE LØSNINGER​

Vi leverer fremtidssikrede vand, varme og sanitetsløsninger, som kræver et minimum af vedligeholdelse.Har du brug for gennemtænkte konstruktioner til dit badeværelse eller renovering af anlæg, er du velkommen til at kontakte os.

Kom gerne med dine stregtegninger og ideer, så vi sammen kan finde en løsning til dig. Vi projekterer også opgaver, hvis du skal have installeret nye anlæg og installationer. Læs mere om vores tilbud her eller kontakt os på telefon 54 43 40 52,  for at høre mere om vores gode priser.​

EGELEV SMEDIE GÅR NYE VEJE

​Det gamle familiefirma Egelev Smedie ApS udvikler sig hele tiden. I dag er det Henning og Anders, der er 3. og 4. generation i det gamle firma, som er sprunget med på ”den grønne bølge”. Grøn energi er fremtidens energikilde og flere og flere investerer og tænker i miljørigtige løsninger.

Læs videre - klk her »

Besøg vores Facebook

Her kan du få et lille indblik i ​Egelev Smedie’s hverdag.

Kom i kontakt med os i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 54 43 40 52 eller sende en e-mail til ar@egelevsmedie.dk​ Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egelev Smedie APS

​CVR: 33049404

Egelev Gade 22,

4840 Nørre Alslev

Kontaktoplysninger

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk