Montering af luft til vand varmepumpe og Vølund varmepumpe

Går ud og overvejer en luft til vand varmepumpe, fx en Vølund varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Egelev Smedie i Nørre Alslev klarer vi både små og store opgaver, når det kommer til montering af varmepumper (luft til vand), og vi er kendt for effektivt kvalitetsarbejde for kunder på hele Falster. Vi giver altid gode tilbud på varmepumper!

Fordelene ved en varmepumpe (fx luft til vand) er mange. Dels er der penge at spare på varmeregningen, dels er det en rigtig god løsning miljømæssigt, da CO2-forbruget nedsættes. Derudover sikrer du et sundt indeklima med en ensartet temperatur.

Over 25 års erfaring med service og montering

Det kan være en stor beslutning at skifte over til en luft til vand varmepumpe, og derfor er vi gerne behjælpelige med at afklare spørgsmål og andre tanker. Vi har monteret mange varmepumper og har dermed en stor viden om, hvordan det gøres bedst muligt for den enkelte boligejer. Vi kommer gerne ud til en snak om, hvad der vil være den mest optimale løsning i netop dit tilfælde.

Skarpe tilbud på varmepumper

Vi samarbejder med Weishaupt, som er kendt for deres varmepumper i meget høj kvalitet. Derudover er vi godkendt tredjepartskontrol af Q-kontrol og medlem af TEKNIQ, hvilket er din sikkerhed for, at kvaliteten er i top.

Vi forhandler også den gode Vølund varmepumpe (Vølund 2120 varmepumpe luft til vand). Ved køb af denne får man komplet montering af varmepumpe – både VVS- og el-arbejdet. Vi er nemlig også autoriseret el-installatør og har et godkendt SKS-system.

Hvor meget kan jeg spare på en luft til vand varmepumpe?

Derudover kan man få energitilskud. Med samme mængde energi, giver varmepumpen fem gange så meget varme på årsbasis, som du betaler. Når du vælger os som montør, får du altid et godt tilbud på varmepumper, uanset hvilket mærke du vælger.

Kom i kontakt med os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld blot vores formular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fordelene ved lån eller kontant kontra leasing:

  • Kunden ejer anlægget fra dag 1
  • Ingen lægning af udbetaling
  • Mulighed for håndværkerfradrag
  • Mulighed for energitilskud
  • Mindre rentefradrag

Ring til os for at få en god pris på varmepumper

Men hvad koster luft til vand varmepumpe? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores pris på varmepumper. Du kan også få mere information om den populære Vølund varmepumpe.

Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have til os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på vores varmepumper.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 54 43 40 52 eller e-mail: ar@egelevsmedie.dk.
​Vi ser frem til at høre fra dig!​

Kontakt

Egelev Smedie ApS​

CVR: 33049404

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk 

white-facebook-fill2

Brug for en specialist til VVS-, el- eller kloakarbejde?

Bestil service nu!

54 43 40 52