Jordvarmeanlæg
​- spar penge med solenergi

​Overvejer du at få installeret et jordvarmeanlæg, som udnytter solens varme? Så er vi behjælpelige hos Egelev Smedie ApS. Vi hjælper både private og erhvervskunder med montering af og vejledning i jordvarmeanlæg.

Vi er beliggende i Nørre Alslev, hvorfra vi kører ud til kunder på hele Falster. Bor du i en by på Falster, kommer vi også med glæde ud til dig og hjælper dig med dit jordvarmeanlæg.

Hvad er et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg består af en slange og en pumpe. Slagen graves ned i jorden og trækker energi ud af den. På den måde udnytter anlægget den oplagrede solenergi i jordens øverste lag.

Du kan spare op til 60 procent på din varmeregning med et jordvarmeanlæg, hvis du skifter til det fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer anlægget. Du behøver altså ikke at bekymre dig om det danske vejr med et jordvarmeanlæg.

Vi hjælper med hele installationsprocessen af dit anlæg:

  • Valg af jordvarmeanlæg
  • Montering af det anlægget
  • Rådgivning af brugen​

​Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Overvejer du at investere i et jordvarmeanlæg? Så vil du sikkert gerne vide, hvor stor en investering, det er. Ingen opgaver er ens, når det kommer til jordvarmeanlæg – derfor kan vi give dig en nøjagtig pris, når vi har set din bolig og regnet på, hvordan din anlæg skal tilpasses.

Vores priser afhænger bl.a. af:

  • Dit varmeforbrug
  • Dine krav til dets effektivitet
  • Størrelsen på din bolig
  • Hvor lang tid, det tager os at montere det

​Når vi kender dine ønsker, kan vi give dig et uforpligtende tilbud til en billig pris.

Kontakt os for vejledning eller hjælp til installation

Du er velkommen til at kontakte os for en vejledende samtale om dine muligheder i sol- og jordvarmeanlæg. Du er også velkommen til at tage kontakt til os for at få et personligt, uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefon 54 43 40 52, sende en e-mail til ar@egelevsmedie.dk eller at benytte dig af vores kontaktformular.

Kom i kontakt med os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld blot vores formular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Egelev Smedie ApS​

CVR: 33049404

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk 

white-facebook-fill2

Brug for en specialist til VVS-, el- eller kloakarbejde?

Bestil service nu!

54 43 40 52