IHC INSTALLATIONER

Det intelligente hus

Ideen med IHC er, at det kan programmeres som man ønsker, det vil sige at man kan bestemme hvor og hvornår en lyskilde skal tænde eller slukke. Ydermere kan der tilsluttes overfaldsalarmer, røgalarmer, gas- og vandinstallationer, adgangskontrol m.m.

En enkelt kontakt kan programmeres til, at tænde flere lyskilder på samme tid eller fx automatisk dæmpning af lyset i et barneværelse ved sengetid. Det er også muligt at integrere B&Os linksystem.

IHC Wireless - trådløs styring af el til fornuftig pris​

Du kan starte med et enkelt rum, hvis du alligevel skal have udskiftet kontakter.

Du slipper for høje omkostninger ved renovering og kabeltræk.

IHC Wireless giver dig mulighed for at opgradere din el trin for trin, så det passer til din økonomi. Du ender med et integreret system, hvor du kan sidde i dit soveværelse og tænde for varmen i badeværelse eller kaffemaskine i køkkenet - eller du kan tænde lyset i huset fra din bil. Det er dig der styrer el'en og ikke omvendt.​

Som sidegevinst bliver dine kontakter udskiftet og får et mere elegant udseende.​​

En driftsikker løsning

IHC er et LK-produkt, som er gennemprøvet og driftsikkert. Det er en dyrere løsning end en almindelig 230 V-installation, men er fremtidssikret og har en væsentlig betydning i forbindelse med salg af bolig eller domæne. IHC kan vælges i modulpakker og efter ønske.

Kun fantasien sætter grænser​

Mulighederne er uendelige, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad et IHC-anlæg kan. Læs mere om IHC på LK’s hjemmeside eller kontakt os.​​

Kom i kontakt med os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld blot vores formular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Egelev Smedie ApS​

CVR: 33049404

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk 

white-facebook-fill2

Brug for en specialist til VVS-, el- eller kloakarbejde?

Bestil service nu!

54 43 40 52