Oliefyr opsættes, serviceres og repareres​

HosEgelev Smedie på Falster tilbyder vi både service og reparationer samt opsætning af nyt oliefyr. Vores medarbejdere har stor erfaring og kan derfor sikre dig en løsning, som passer præcis til dit behov.

Et oliefyr kræver vedligeholdelse

​​Et oliefyr skal renses, justeres og kontrolmåles mindst én gang om året af hensyn til miljøet. Derudover er det godt for din økonomi at sørge for, at fyret fungerer optimalt, for at opnå den bedst mulige effektivitet. Når det er renset og justeret korrekt, udnyttes fyringsolien langt bedre, og kan reducere olieforbruget op til 25 procent.


Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Din tilfredshed er altafgørende for os, og derfor går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet, som altid har topprioritet i vores arbejde.

Når du overlader opgaven til professionelle fagfolk, er du fri for at bekymre dig om, hvorvidt projektet løses, som det skal. Med over 25 års erfaring inden for branchen, kan altid vi garantere dig et perfekt resultat, der kan holde i lang tid.


hvad koster et nyt oliefyr?

Et nyt oliefyr er billigere end de fleste tror. Skal det gamle oliefyr udskiftes med et nyt, eller trænger det gamle til et årligt serviceeftersyn, skal du bare kontakte os – vi finder den bedste pris til dig. 

Kontakt os enten på telefon 54 43 40 52 eller på e-mail ar@egelevsmedie.dk og få et uforpligtende tilbud på nyt oliefyr, reparation og service. af dit eksisterende fyr eller udskiftning af olietank.  Vi glæder os til at hjælpe dig.

Besøg vores Facebook

Her kan du få et lille indblik i ​Egelev Smedie’s hverdag.

Kom i kontakt med os i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 54 43 40 52 eller sende en e-mail til ar@egelevsmedie.dk​ Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egelev Smedie APS

​CVR: 33049404

Egelev Gade 22,

4840 Nørre Alslev

Kontaktoplysninger

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk