​El-service udføres med mange års erfaring

Har du brug for professionel el-service på Falster, er vi det oplagte valg. Gennem mange år har vi håndteret en bred vifte af opgaver inden for el-arbejde, hvor kunderne har stillet store krav til opgavernes udformning.

Vi er derfor vant til at arbejde efter høje forventninger og går aldrig på kompromis med det gode resultat samt kvaliteten i vores arbejde.


Vi er eksperter i el-service for landbruget

Vores helt store ekspertiseområde er landbrug, hvor vi som el-installatør udfører alt fra el-eftersyn til udskiftning af stikkontakter og større el-installationer.

Vi er altid klar til at påtage os nye opgaver, og derfor er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, uanset om du er ny eller gammel kunde.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hos Egelev Smedie har vi mere end 25 års erfaring og kan dermed tilbyde god vejledning inden for el-service på Falster.

Kontakt os på telefon 54 43 40 52 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for el-service. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail ar@egelevsmedie.dk. Vi kører gerne ud og kigger på opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kom i kontakt med os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld blot vores formular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Egelev Smedie ApS​

CVR: 33049404

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk 

white-facebook-fill2

Brug for en specialist til VVS-, el- eller kloakarbejde?

Bestil service nu!

54 43 40 52