​Elektriker med 25 års erfaring

Skal stikkontakten fikses, eller skal du bruge en elektriker på Falster til et større projekt, kan vi hos Egelev Smedie rykke hurtigt ud. Som elektriker klarer vi opgaverne effektivt og med fokus på kvalitet fra start til slut.


El-installatør udfører autoriseret el-arbejde

Ved el-arbejde er der mange aspekter at tage hensyn til, som det kan være direkte farligt at udføre selv. Derfor anbefaler vi altid, at man får en erfaren og autoriseret el-installatør til at klare alt el-arbejde og el-service.


Vi er autoriseret el-installatør, og som elektriker med 25 års erfaring, garanterer vi et godt resultat.

Vi holder os løbende opdateret som elektriker

Vi deltager løbende på kurser, så vi altid er opdateret inden for vores felt og er i besiddelse af den nyeste viden. Ny viden og stor erfaring mener vi er nogle af de bedste succeskriterier for, at du får den rådgivning, der passer bedst til dig.

Skal du bruge en elektriker? Så kontakt os

Har du brug for en autoriseret el-installatør med håndværk og erfaring i top, så kontakt os hos Egelev Smedie allerede i dag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave. Ring til os på telefon 54 43 40 52 eller skriv til vores e-mail ar@egelevsmedie.dk.

Kom i kontakt med os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld blot vores formular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Egelev Smedie ApS​

CVR: 33049404

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk 

white-facebook-fill2

Brug for en specialist til VVS-, el- eller kloakarbejde?

Bestil service nu!

54 43 40 52