Få et uforpligtende tilbud:​

​RING: 54 43 40 52​

​Montering af varmepumpe giver mange fordele

Går du og overvejer en varmepumpe, kan vi hos Egelev Smedie være behjælpelig på hele Falster. Vi klarer både store som små opgaver, når det kommer til montering af varmepumpe, og vi er kendt for effektivt kvalitetsarbejde.

Fordelene ved en montering af varmepumpe er mange. Dels er der penge at spare på varmeregningen, dels er det rigtig god løsning miljømæssigt, da CO2-forbruget nedsættes. Derudover sikrer du også et sundt indeklima med en ensartet temperatur.

Vi har mange års erfaring med montering af varmepumpe

Det kan være en stor beslutning at skifte over til en varmepumpe, og derfor er vi gerne behjælpelige med at afklare spørgsmål og andre tanker.

Vi har monteret mange varmepumper og har derved en stor viden om, hvordan det gøres bedst muligt for den enkelte boligejer. Vi kommer gerne ud til en snak om, hvad der vil være den mest optimale løsning i netop dit tilfælde.

Vi samarbejder med Weishaupt, som er kendt for deres varmepumper i meget høj kvalitet.​

​VØLUND FIGHTER 2120 LUFT/VAND VARMEPUMPE

​Vi forhandler Vølund 2120 luft/vand varmepumpe. Ved køb af denne får man komplet montering af varmepumpe, både VVS og El arbejde. Derudover kan man få energitilskud. Med samme mængde energi, giver varmepumpen fem gange så meget varme på årsbasis, som du betaler.

Fordelen ved lån/kontant kontra Leasing

  • Kunden ejer anlægget fra dag 1
  • Kunden skal ikke lægge en udbetaling
  • Kunden har mulighed for håndværkerfradrag
  • Kunden har mulighed for Energitilskud
  • Mindre rentefradrag.​

Kontakt os for montering af varmepumpe eller et tilbud

Med en varmepumpe går du ikke galt i byen. Kontakt os på telefon 54 43 40 52 eller skriv til e-mail ar@egelevsmedie.dk for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe.​

​EGELEV SMEDIE APS

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

CVR: 33049404​

​KONTAKTOPLYSNINGER

​​​​Telefon: 54 43 40 52

​E-mail: ar@egelevsmedie.dk

Egelev Smedie ApS
Egelev Gade 22
4840 Nørre Alslev