​Fjernvarmeinstallation
​og service af anlæg

Drømmer du om ny fjernvarmeanlæg i nærheden af Falster? Egelev Smedie er specialister i professionel installation, udskiftning og vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg.

En fjernvarmeinstallation giver luft i budgettet

​Flere og flere husstande får fjernvarme. Det er der mange gode grunde til. Når du får foretaget en fjernvarmeinstallation, giver det en økonomisk gevinst, der kan mærkes i husholdningsbudgettet. Derudover er løsningen også skånsomt for miljøet, da man ved fjernvarme sparer på energien og reducerer CO2-udledningen.


Hos Egelev Smedie klarer vi både fjernvarmeinstallation og efterfølgende service for alle typer kunder på Falster. Fjernvarme et af vores helt store ekspertiseområder, og vi har gennem har håndteret et væld af forskellige opgaver inden for fjernvarmeinstallation, og har derfor masser af rutine at trække på, når vi installerer og servicerer et fjernvarmeanlæg for vores kunder.

Vi holder os opdateret inden for fjernvarme

Vi deltager jævnligt på kurser for at holde os ajour med den nyeste viden inden for området, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste og mest økonomisk gunstige løsning. Vi har stor knowhow inden for stort set alle typer fjernvarmeinstallation, Vi er altid parat til at hjælpe både nye og eksisterende kunder med alt inden for udskiftning, installation og service af fjernvarme.


Få et uforpligtende tilbud på fjernvarmeinstallation

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med installation eller service af fjernvarme. Ring på telefon 54 43 40 52 eller skriv til e-mail ar@egelevsmedie.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kom i kontakt med os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld blot vores formular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Egelev Smedie ApS​

CVR: 33049404

Egelev Gade 22, 4840 Nørre Alslev

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk 

white-facebook-fill2

Brug for en specialist til VVS-, el- eller kloakarbejde?

Bestil service nu!

54 43 40 52