​Blikkenslager med over 25 års erfaring

Leder du efter en dygtig blikkenslager på Falster? Har tagrenden, afdækningen eller taget på carporten brug for en kærlig hånd? Skal kvisten beklædes eller skorstenen inddækkes? Så kan vi tilbyde en løsning, som ikke bare holder i mange år, men som også er pæn at se på. 

Som blikkenslager med over 25 års erfaring er vi af den holdning, at arbejdet skal udføres med fokus på såvel kvalitet som flot æstetik.


Vores blikkenslager kører rundt på hele Falster og tager gerne hasteopgaver ind. Dermed kan vi servicere dig, når behovet opstår – både ved store og ved små opgaver.


Ønsker du rådgivning, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan vores blikkenslager bedst får løst dit projekt.

Vi har fokus på detaljerne ved dit blikarbejde

Inden vi afslutter en opgave, sørger vi for at tjekke hele arbejdet igennem, så vi sikrer os, at alt er, som det skal være. Vi lægger vægt på detaljerne og sætter en ære i at levere resultater, som vi kan være stolte over. Egelev Smedie er med andre ord det oplagte valg, når du har brug for en blikkenslager.

Kontakt vores blikkenslager og få et uforpligtende tilbud

Ring til os på telefon 54 43 40 52 eller skriv til vores e-mail ar@egelevsmedie.dk for at få et uforpligtende tilbud på lige netop dit blikarbejde.

Besøg vores Facebook

Her kan du få et lille indblik i ​Egelev Smedie’s hverdag.

Kom i kontakt med os i dag​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 54 43 40 52 eller sende en e-mail til ar@egelevsmedie.dk​ Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Egelev Smedie APS

​CVR: 33049404

Egelev Gade 22,

4840 Nørre Alslev

Kontaktoplysninger

Telefon: 54 43 40 52

E-mail: ar@egelevsmedie.dk